torstai 17. elokuuta 2017

Pihatyö pihatyöt pihatöitä Tampere Nokia Lempäälä Pirkkala Ylöjärvi Lempäälä Akaa Sastamala Valkeakoski Hämeenlinna, etc tilauksen mukaan


Pihatyö pihatyöt pihatöitä Tampere Nokia Lempäälä Pirkkala Ylöjärvi Lempäälä Akaa Sastamala Valkeakoski Hämeenlinna, etc tilauksen mukaan käteisellä tai sovittu summa etukäteen tilille laittaen

Pihatyö pihatöitä pihatöinä monenlaisia pihatöitä, puutarhatöitä, kantopalveluita, kankihommia, pensasaitojen leikkauksia, puiden kaatoja jneTiedustelut ja tilausvahvistukset 
E-mail: talonmiespalvelu@gmail.com 
Puhelin: 044-3380291 

Hinnoittelu 50 euroa alkava tunti käteisellä + siirtymäkorvaus eri paikkakunnille + työkalukorvaus (sovitaan n 20 - 50 € / kerta tapauskohtaisesti)

Katso esittelyvideo pihatyöpalveluistamme:

Maksu aina käteisellä, näin toimien paras mahdollinen motivaatio onnistua ja toimia yhteisellä asialla. Laskuttaminen on kuin kalojen narraamista: Ei voi koskaan tietää tuleeko tulo ajallaan, muuten kuin että saa maksun heti. 


--------------------------------

Kovin ohdakkeiseen takiaispusikkopihaan ei tepsi lankaleikkuri, eikä ruohonleikkuri, vaan pitää olla viikate ja lapio apuna, jotta haluttu turha kasvusto saadaan nurin.

---------------------------------------------
Takiaispusikoita voi yrittää nuorna saada "myllytettyä" jauhatettua ruohonleikkurin alla, mutta kun alkaa olemaa jo kohta syksy niin varret eivät juuri suostu kuin lapiolla menemään poikki juuresta. Viikate ei aina sopiva, kun vaarana mennä muutakin mitä ei haluta poistaa.


Käytämme kuhunkin tarpeeseen sopivia työkaluja, pihakantojen lyhentämiseen kuten puidenkin kaatoihin riittävän järeitä moottorisahoja etc.

Katso oheinen kannonlyhennysvideo:
..............................................
Pihatyö, pihatyöt, puutarhatyöt, pihapalvelut Tampere Pirkanmaa. Ota yhteyttä sähköpostilla, kiitos.

---------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti